Bücher Bücher Elektronik, Foto Elektronik, Foto Sport und Freizeit Sport und Freizeit
Drogerie und Bad Drogerie und Bad Haus, Garten, Küche Haus, Garten, Küche Spielzeug Spielzeug
Computerspiele Computerspiele Software Software Küchengeräte Küchengeräte
DVDs - Filme DVDs - Filme Lebensmittel Lebensmittel Musik-CDs Musik-CDs
Buch, Hörbücher
Kochen und Genießen
Kochen nach Ländern
Europäische Küche

Türkei 07

Journey into Turkish Cuisine: Recipes of Traditional Flavors: A Traditional Turkish Cookbook - Onur Orkun Saucinn

Journey into Turkish Cuisine: Recipes of Traditional Flavors: A Traditional Turkish Cookbook

Autor: Onur Orkun Saucinn

Taschenbuch, 29.12.2023


Oliven: Eine Liebeserklärung an den Süden - Heidi Rauch

Oliven: Eine Liebeserklärung an den Süden

Autor: Heidi Rauch

Gebundene Ausgabe, 07.03.2023


Streetfood aus aller Welt - Türkei: Lernen Sie im Rahmen unserer kulinarischen Weltreise in Band 11 die 25 beliebtesten türkischen Streetfood Rezepte selbst zuhause zu kochen! - Frank Werner Hauptmann

Streetfood aus aller Welt - Türkei: Lernen Sie im Rahmen unserer kulinarischen Weltreise in Band 11 die 25 beliebtesten türkischen Streetfood Rezepte selbst zuhause zu kochen!

Autor: Frank Werner Hauptmann

Gebundene Ausgabe, 29.10.2023


Turkuaz Kitchen: 75 Recipes for Savory and Sweet Doughs - Betül Tunç

Turkuaz Kitchen: 75 Recipes for Savory and Sweet Doughs

Autor: Betül Tunç

Gebundene Ausgabe, 05.11.2024


Anatolia: Adventures in Turkish eating - Somer Sivriolgu, David Dale

Anatolia: Adventures in Turkish eating

Autoren: Somer Sivriolgu, David Dale

Gebundene Ausgabe, 11.02.2020


Kochbuch: Echt Türkisch! 75 authentische Originalrezepte aus der Türkei - von Börek bis Baklava. Das perfekte Geschenk für Freunde der orientalischen und türkischen Küche. - Latife und Hilal Arslantas

Kochbuch: Echt Türkisch! 75 authentische Originalrezepte aus der Türkei - von Börek bis Baklava. Das perfekte Geschenk für Freunde der orientalischen und türkischen Küche.

Latife und Hilal Arslantas

B, Broschiert


Sayarak Zayifla Mutfakta - Ayca Kaya

Sayarak Zayifla Mutfakta

Ayca Kaya

Taschenbuch


Broschiertes Buch
Cok Satan Sayarak Zayifla adli kitabin Yazarindan Yeni bir Zayiflama Kitabi. . Yag yakan yemekler, zayiflatan öneriler ile Yaza Formda girin. . . Ister börek ister asure yiyerek. . . Fazla kilolarinizdan kurtulmaya. . . Incecik bir bedene kavusmaya. . . Zayiflamaya hazir misiniz Mutfaklarda gercek bir reform yapmanin zamani geldi artik Ayni seyleri yiyecegiz ama pisirdigimiz bütün yemekleri yag yakan, tok tutan ögünlere dönüstürecegiz Sayarak Zayifla sisteminden yola cikarak kalorisi azaltilmis tariflerle fazla kilolara veda edecegiz. Pisirme yöntemlerinde ve kullandigimiz malzemelerde cok kücük degisiklikler yaparak hem daha az acikacagiz hem de daha saglikli beslenecegiz. Sayarak Zayifla Mutfakta tarifleriyle istediginiz kiloya ulasmak hayal degil artik. Bu sistemde mantidan pilava, patatesten tatliya her seyi yemek serbest Daha ne olsun Hadi afiyet olsun Yazar hakkinda Dr. Ayca Kaya 2000 yilindan beri kilo problemi olan hastalarini Sayarak Zayifla yöntemiyle tedavi etmekte ve toplumumuzun obeziteye karsi bilinclenmesi amaciyla medyada saglikli beslenme, kalici zayiflama ve metabolizma üzerine yayinlarda yer almaktadir. Ayca Kayanin Sayarak Zayifla-5333 kitabi da Dogan Kitap tarafindan yayimlanmistir.

Karatay Diyeti'yle Beslenme Tuzaklarindan Kurtulus Rehberi - Canan Efendigil Karatay

Karatay Diyeti'yle Beslenme Tuzaklarindan Kurtulus Rehberi

Canan Efendigil Karatay

Taschenbuch


Canan Efendigil Karatay S? k rastlanan metabolik bozukluklar? önlemenin en kolay yolu!. . Prof. Dr. Canan Karatay, bu kitab? nda sa? l? ? ? n? dü? ünen bilinçli bireyin en çok sordu? u soruya yan? t veriyor: " Neyi niçin yiyelim, neyi niçin yemeyelim? " Bu sorunun yan? t? önemli çünkü modern ça? , insan? hasta eden beslenme tuzaklar? yla dolu. Yanl? ? bilgilendirme, para u? runa gerçekleri gizleme, sat? ? lar dü? mesin diye belli ürünlerin zararlar? n? örtbas etme, geleneksel ve sa? l? kl? ürünleri karalama, endüstrinin s? k ba? vurdu? u taktiklerden. . . Bu 'ambalajl? ' tuzaklara dü? en masum insanlar da önce enerjisini ve sonra sa? l? ? ? n? kaybediyor. ? nsan ancak binlerce enzim, onlarca hormon dengeli bir ? ekilde çal? ? t? ? ? zaman sa? l? kl? bir vücuda sahip olabiliyor. ' Beslenme tuzaklar? ' i? te bizi tam da buradan vuruyor! Çünkü yedilerimiz ve ya? am biçimimiz hormonlar? m? z? ve metabolizmam? z? çok çabuk etkiliyor, hassas dengeyi bozabiliyor! Bu denge bozucular aras? nda neler yok ki: 1980'li y? llardan sonra moda olan kalori hesab? , az ya? l? beslenme, light ürünler, 'm? ? ' gibi üretilen fabrikasyon yiyecekler, bir türlü b? rak? lmayan tatl? ve ? ekerle, ? ekerli içecekler, trans ya? lar. . . Ezber bozan Profesör Canan Karatay, özellikle hormonal dengesizli? i ve metabolik bozuklu? u olan hastalar? ndan gelen yo? un taleple ? imdi de 7'den 70'e herkesi ilgilendiren bu kitab? haz? rlad? . Prof. Karatay, Beslenme Tuzaklar? ndan Kurtulu? Rehberi'nde sa? l? kl? proteinlerin, sa? l? kl? ya? lar? n ve sa? l? kl? karbonhidratlar? n ne oldu? unu, ne ? ekilde tüketilmesi gerekti? ini, sa? l? kl? ve sa? l? ks? z yiyeceklerin vücudumuza girdi? i andan itibaren nas? l yol ald? ? ? n? , hazmolduktan sonra nas? l etki yapt? ? ? n? ve nelere sebep oldu? unu yine bilimsel referanslar e? li? inde anlat? yor.

Vegetarisch kochen - türkisch - Katrin Eppler

Vegetarisch kochen - türkisch

Katrin Eppler

Gebundene Ausgabe


Orientalisches Fingerfood: 101 Rezepte aus Tausendundeiner Nacht - Ali Biçer

Orientalisches Fingerfood: 101 Rezepte aus Tausendundeiner Nacht

Ali Biçer

Gebundene Ausgabe


Türkei - Kulinarische Streifzüge - Erika Casparek-Türkkan

Türkei - Kulinarische Streifzüge

Erika Casparek-Türkkan

Gebundene Ausgabe


*orginal eingeschweißt

Pismek-Kochen auf Türkisch: Geschichten & Rezepte aus dem Land am Bosporus - Leanne Kitchen

Pismek-Kochen auf Türkisch: Geschichten & Rezepte aus dem Land am Bosporus

Leanne Kitchen

Gebundene Ausgabe


Karatay Diyetiyle Obezite ve Diyabete Cözüm Var!: Iste Hayatinizi Kurtaracak 20 Basit Adim: ??te Hayat?n?z? Kurtaracak 20 Basit Ad?m - Canan Efendigil Karatay

Karatay Diyetiyle Obezite ve Diyabete Cözüm Var!: Iste Hayatinizi Kurtaracak 20 Basit Adim: ??te Hayat?n?z? Kurtaracak 20 Basit Ad?m

Canan Efendigil Karatay

Taschenbuch


Insülin direncini kirmanin, hipoglisemiyi önlemenin A B C'si!

Insanlar bilincli olarak yasadiklarinda, sagliklarini korumakta güclük cekmiyorlar ve mutlu oluyorlar. Iste bu sebeple sagligimizin sorumlulugunu kendi elimize almak ve korumak, en ucuz ve kolay yoldur. Hastalanmamak elimizdedir, yalniz kendi elimizdedir, baska kimsenin elinde degildir! Bizler buna karar verip yasam bicimimizde köklü ve saglikli degisikler yapabildigimiz zaman obeziteyi, diyabeti, kalp krizini, inme dedigimiz felc hastaliklarini ve diger kronik dejeneratif hastaliklari önleyebiliriz.

Prof. Canan Efendigil Karatay, satis rekorlari kiran ilk üc kitabiyla Türkiye'de bir 'saglikli halk hareketi' baslatti. Bu kitaplari okuyanlar hem kolayca zayifladi hem de kalici kilo verdiren geleneksel Türk mutfagiyla tanisti.

Ezber bozan Profesör Canan Efendigil Karatay, bu kez diyabete cözüm sunuyor. Ona göre sismanlik, obezite ve diyabet birbirinden ayrilamaz hastaliklar. Hatta cogu kez bunlara kalp ve damar hastaliklari da eslik ediyor. Dolayisiyla beslenme ve yasam bicimini Karatay prensiplerine göre yeniden düzenlemek, bircok metabolik hastaliktan da kurtulmak anlamina geliyor.

Elinizdeki kitap diyabet hastalarindan gelen yogun talebe yanit vermek icin yazildi. Prof. Canan Karatay her zamanki anlasilir üslubuyla obezite ve diyabet hastaliginin nasil gelistigini ve nasil düzeltilip önlenebilecegini anlatiyor. Her tür sekerin vücuda nasil zarar verdigini gözler önüne seriyor. Insülin direncinden, hipoglisemi ataklarindan ve insülin takviyesinden kurtulmanin sifrelerini veriyor!

Türkiye'deki 20 milyon fazla kilolu, 20 milyon obez ve 10 milyon diyabetliye simdiden hayirli olsun! Cünkü kitaptaki tavsiyelere uyarak 'saglikli ve mutlu bir hayata tekrar merhaba' demek artik cok kolay!

Türkisch kochen - Marlisa Szwillus

Türkisch kochen

Marlisa Szwillus

Taschenbuch


A Turkish Cookbook for Beginners: Learn Delicious Turkish Cooking in Only Minutes - Ayaz Babacan

A Turkish Cookbook for Beginners: Learn Delicious Turkish Cooking in Only Minutes

Ayaz Babacan

Taschenbuch


Buch, Hörbücher, Kategorie Türkei, Weitere Seiten:
 1      2      3      4      5      6      7      8      9      10